Over Florine

Ik ben Florine, het gezicht achter FK Lifestyle Coaching en sinds 2021 ben ik afgestudeerd als gediplomeerd leefstijlcoach met een opleiding die is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches(BLCN).

In mijn werk als doktersassistente in de huisartsenzorg maar ook later als oogheelkundig polikliniekassistente in het ziekenhuis zag ik vaak patiënten voorbijkomen die zich niet bewust waren van de kracht van gezonde voeding, beweging en mindset.

Wij mensen zijn gewoontedieren. Onbewust is er soms ongezond gedrag  ingeslopen en zo is er een onprettige levenswijze ontstaan waarbij we niet eens meer stilstaan of die we maar voor lief nemen, want het leven is zoals het is. Niets is minder waar!!!

Graag spring ik met jou in het diepe. Laten we samen op onderzoek uitgaan en aan duurzame gedragsverandering werken. Jij hebt de hoofdrol in jouw verhaal en ik begeleid je in dit proces.  Zo brengen we de beste versie van je boven water.

FK Lifestyle Coaching is laagdrempelig dus schroom je niet om contact op  te nemen.

Enkele kernpunten van mijn persoonlijkheid:

Enthousiasmerend, ondersteunend, daadkrachtig, oordeelvrij, motiverend, creatief, inspirerend, positief, doelgericht, buitenmens.